Informationsbrev for juni

Informationsbrev
Jinnah International School

Kære forældre
I sidste uge havde vi besøg af maratonløberen Abdi Hakin Ulad, der er udtaget til OL i Rio. 27 af vores elever var blevet særligt udvalgt til at mødes med Abdi og hans cheftræner. De havde først et oplæg om Abdis liv, og hvad der skal til for at blive professionel løber. Derefter tog de på Hvidovre Stadion, hvor vores elever skulle løbe med og imod Abdi. De havde en fantastisk dag, og Abdis cheftræner kunne se at en del af vores elever har et særligt talent og vil kunne blive rigtig dygtige atleter, så skulle nogle elever have lyst til at gå til atletik, så kan I forældre bare kontakte kontoret, så hjælper vi jeres børn.
I fredags havde 9. klasse sidste skoledag, og det var som altid en sjov og hyggelig dag med karameller, masser af vand og barberskum. Traditionen tro skulle lærerne også spille Høvdinge Bold mod 9. klasse og selvom lærerne tog forskellige midler i brug, så kunne vi i år ikke vinde over de unge mennesker. Der har i medierne været en del debat omkring 9. klassernes afslutning, og på nogle skoler har man stoppet det, men her på Jinnah International School forløber dagen super fint, fordi alle er indstillet på, at det skal være sjovt for alle. Det er muligt, at se billeder fra denne dag på skolens hjemmeside under fanen galleri.
I morgen starter de mundtlige prøver, og det betyder, at nogle klasser tager på tur for at få ro på skolen. Der er i de forskellige klasser planlagt følgende ture bl.a. biologitur til Hareskoven, matematik i byen, Zoologisk Have, Planetariet og Naturskolen, de enkelte klasser får direkte besked af deres lærere.
Der er nogle elever, der er begyndt at tage løbehjul med i skole, og de kører på dem inde i skolegården, det dur simpelthen ikke, da der opstår mange faglige situationer, fordi der er mange legende børn i skolegården.
Sidste skoledag inden sommerferien er fredag den 24. juni. Den sidste uge inden ferien sker der mange forskellige ting, derfor sender jeg et informationsbrev til jer, når vi nærmer os denne uge.
På mandag starter Ramadanen, og i den forbindelse har vi besluttet at indstille studietiden om eftermiddagen for 6., 7. og 8. klasse.
Sluttelig ønskes I alle her fra Ramadan Mubarak.

Venlig hilsen

Ghulam Rasool Khan                                                                      Anette Spang Frandsen
Bestyrelsesformand                                                                         Skoleleder

——————————————————————————————————————–